Keratine Behandeling

Wat is Keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit (aminozuur) die onder meer in het haar, de nagels, de huid en tanden zit. Op natuurlijkerwijze maar ook door invloeden van buitenaf (klimaat, föhnen/tangen, verven, etc.) verliest het haar de lichaamseigen keratine, waardoor het haar veroudert. De keratine-eiwit (in tegenstelling tot de keratine in de huid) wordt niet meer door het lichaam aangevoerd/toegevoegd. Hoe dit in een keratine behandeling wordt verwerkt leggen wij uit.

De Überliss keratine behandeling, namelijk de Fiber Expander en Fiber Restructure, werken nu synergetisch om een conditioneringsnet te creëren dat zich diep in de haarcortex vormt. Het laat geen chemicaliën achter, en is doordrenkt met Aloë Vera, om extra bescherming voor haar en hoofdhuid te bieden.

Terug naar boven

Wat is een Keratine behandeling?


Een keratine behandelingen is een extreem krachtige haarhersteller die instaat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren.
Keratine is dus geen permanente straightener, maar een herstellende behandeling!

De keratine behandelingen van Überliss bieden zijdeachtig, zacht en glad haar voor 3-4 maanden. Superieure glans en vochtigheidsafstoting. Formaldehyde vrij EN methyleen glycolvrij.

Terug naar boven

Keratine behandeling bij de kapper

De kapper kijkt naar je haar en geeft advies over de meest geschikte keratine behandeling. De kapper geeft ook advies over:

  • Hoe kan ik mijn haar optimaal herstellen?
  • Hoe vaak moet ik de keratine behandeling herhalen voor gezond en langdurig resultaat?
  • Welke verzorgingsproducten kan ik het beste gebruiken?

De behandeling
De Überliss behandeling is een 2 stap behandeling.

  1. Stap één is voorbehandeling met de Überliss Fiber Expander.
  2. Na het drogen van het haar wordt de haar behandeld met Überliss Fiber Restructure.

Behandelingsduur

De behandeling duurt, afhankelijk van het haartypes en hoeveelheid haar, ongeveer 4 uur. Wij adviseren om voorafgaand te overleggen met je kapper, zodat je een indicatie krijgt van de behandelingsduur en kosten.

Terug naar boven

Comments are closed.